Royal Leerdam Crystal

De manifestatie

Ook na de glasmanifestatie is Royal Leerdam Crystal open voor bezoekers.

Zomerrondleidingen en Zomersale bij Royal Leerdam Crystal!

Neem in de zomermaanden een exclusief kijkje achter de schermen in de Leerdamse Kristalfabriek anno 1878 en kom op plekken die normaal niet toegankelijk zijn…

Het is weer zomer! Dat betekent dat onze glasblazers van Royal Leerdam Crystal vanaf 18 genieten van hun welverdiende zomervakantie en er onderhoud wordt gepleegd aan de Kristalfabriek. Tijdens deze zomerstop, bieden wij u de mogelijkheid om een exclusief kijkje te nemen achter de achter de schermen van de originele Leerdamse Kristalfabriek anno 1878.

Tijdens de rondleiding wandelt u, onder begeleiding van een ervaren gids, over het fabrieksterrein naar de eeuwenoude Kristalfabriek. Hier geniet u van de beroemde film ‘Glas’ van Bert Haanstra en krijgt u een uitvoerige introductie over de historie van het Leerdamse glas. Daarna wordt u langs en over de werkvloer van de glasblazers en de slijpers geleid en betreedt u plekken die normaal niet te betreden zijn voor publiek!

Heeft u altijd al het servies van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen bewonderen, de oude ‘hellewagen’ willen zien, of uw voetstappen willen zetten op de verboden productievloer? Dat kan tijdens de zomerrondleidingen bij Royal Leerdam Crystal. Na afloop krijgt u als aandenken een set glazen cadeau!

Zomersale
Tijdens deze zomerse periode kunt u profiteren van scherp geprijsde objecten tijdens de Zomersale bij Royal Leerdam Crystal. Dit is hét moment om unieke en handgemaakte kristallen objecten en/of glazen aan te schaffen voor een zachte prijs. Ook vindt u in De Kristalwinkel verschillende originele artikelen met een zomers tintje en we stellen de prachtige creaties  tenoon die gemaakt zijn door diverse kunstenaars en glasblazers tijdens de glasmanifestatie ‘Cities of Glass’.

De zomerrondleidingen en Zomersale starten op 18 juli en eindigen op 1 september 2017. U kunt deelnemen aan de rondleidingen van maandag tot en met vrijdag van 13:00u tot 14:00u. Komt u met meer dan 10 personen? Dan vragen we u vooraf te reserveren. U kunt bellen naar De Kristalwinkel 0345 636 545 of stuur een mail naar info@royalleerdamcrystal.nl. De zomersale is exclusief in de winkel, niet online. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Royal Leerdam Crystal
Lingedijk 8, 4142 LD Leerdam
Koop hier tickets.

Bezoek de website